Hosting

Het is mogelijk om uw website bij SchoutenDevelopers te laten hosten. De websites draaien bij ons in een raamwerk waardoor het eenvoudig is om extra functionaliteit zoals bijvoorbeeld een gebruikersforum toe te voegen in de website.

U kunt er voor kiezen om zelf de inhoud van uw website te beheren maar u kunt er ook voor kiezen om dat door ons te laten doen.

Het raamwerk waarbinnen wij werken leent zich tevens voor het gebruik op uw intranet. Hierdoor is het mogelijk voor u om een portaal (of gebruikersingang) te laten ontwikkelen die alleen toegankelijk is voor uw medewerkers binnen uw organisatie. Maatwerk binnen uw intranet kan variëren van het eenvoudig publiceren van persoonsgegevens zoals een telefoonlijst tot het beheren van uw voorraden en het maken van fakturen. Voor een maatwerkoplossing binnen uw bedrijf maken wij graag een vrijblijvende aanbieding die aansluit bij uw wensen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Prijslijst
naam omschrijving kosten
Website U krijgt de beschikking over een raamwerk waarbinnen uw website draait. U kunt de inhoud van de website zelf beheren maar u kunt het ook  eenmalig door ons laten doen.  Voor de inhoud krijgt u een aantal gereedschappen tot uw beschikking. U heeft een webruimte van 50mb € 35,00
per jaar
Domeinnaam Domeinnaam registratie (.nl). Wij beheren voor u de koppeling naar de website. + € 10,00
per jaar
Ontwerp website U kunt door ons een ontwerp laten maken voor uw website. De prijs is afhankelijk van de eisen voor het ontwerp en wij kunnen u op aanvraag een scherpe aanbieding doen. U heeft al een eenvoudig ontwerp voor € 350,00. € 350,00
Meertaligheid Het is mogelijk om uw website meertalig te laten zijn. + € 4,00
per jaar
Gebruikersforum Een gebruikersforum maakt het mogelijk dat de bezoekers van uw website discussies kunnen voeren. + € 2,50
per jaar
Foto- of video- boek Hiermee vergroot u tevens de ruimte van uw website van 50mb naar 150mb. + € 10,00
per jaar
naam omschrijving kosten
Contentbeheer

Bij een standaard website kunt u zelf de inhoud van de website beheren. Als u er voor kiest dat wij het beheer voor u doen is dat natuurlijk ook mogelijk. In overleg wordt de inhoud van uw website aangepast. De eerste keer, dus bij aanvang van de overeenkomst, is het inrichten van de website gratis. Daarna zijn de aanpassingen op basis van nacalculatie met een minimum van 1 uur.

€ 35,00
per uur
Maatwerk Het is mogelijk om uw website aan te vullen met maatwerk functionaliteit. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een koppeling met externe programma's of meer back-end functionaliteit. Een mooi voorbeeld hiervan is de website www.dnn4mkb.nl Maatwerk is afhankelijk van gewenste functionaliteit en op aanvraag zal een scherpe aanbieding worden aangeboden.  
You are here > Hosting > Hosting overzicht.