Onze portfolio

Hieronder kan je een overzicht vinden van een gedeelte van onze portfolio.

Van Loenen Timmerwerken

vanloenentimmerwerken www.vanloenentimmerwerken.nl

Van Loenen Timmerwerken bestaat sinds 2011 en is een kleinschalig allround timmerbedrijf. Wij zijn in staat om al uw wensen te realiseren voor iedere verbouwing in en rondom uw pand, van het opknappen van uw badkamer tot een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand.

www.vanloenentimmerwerken.nl

Tegelzetbedrijf Schouten

Tegelzetbedrijf Schouten www.tegelzetbedrijf Schouten.nl

Tegelzetbedrijf Schouten is een eenmansbedrijf gespecialiseerd in het betegelen van wanden en vloeren. Wij voeren opdrachten uit voor zowel bedrijven als particulieren. Nieuwbouw- of renovatieprojecten, verbouwing van keuken of badkamer, vrijwel elke ruimte is mogelijk. Indien gewenst zijn wij tevens inzetbaar voor het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden.

www.tegelzetbedrijfschouten.nl

DNN4MKB

DNN4MKB DNN4MKB.NL

Dnn4mkb bied een crm backend service aan dat het voornamelijk voor freelancers mogelijk maakt om vanuit elke willekeurige locatie op een veilige manier hun administratie te doen en fakturen te kunnen maken.

www.dnn4mkb.nl

Letterman-it

www.letterman-it.nl Letterman Automatisering

Letterman Automatisering is gespecialiseerd in het produceren van rapporten en documenten met Microsoft ® producten: Microsoft Word sjablonen en toepassingen, het genereren van rapportages met Microsoft SQL Server (Analysis Services en Reporting Services), VB.Net en Excel en Excel toepassingen.

www.letterman-it.nl

Homemade-art

Homemade-art Homemade-art

De eigenaar van homemade-art is een schilder-club. Zij gebruiken de website voornamelijk om hun creaties te tonen aan het grote publiek.

De gebruikers op deze website kunnen zelf hun fotos uploaden en onderhouden.

www.homemade-art.com

You are here > Portfolio